San Juan del Sur
3 augustus 2026 - San Juan del Sur, Nicaragua
Dag 2 in San Juan del Sur.
Gisterenmiddag zijn we aangekomen in San Juan del Sur, een gezellig surfstadje aan de kust. Omdat ik ziek ben, hebben we gisteren niet veel kunnen doen. We verblijven gelukkig in een prachtig huis met zwembad — Sofía was er super blij mee en dook er meteen in!
Vandaag (zondag) heb ik de hele ochtend geslapen. 's Middags had ik gelukkig weer genoeg energie om met de rest mee te gaan naar het strand. Sofía en Martijn hebben heerlijk gezwommen in de zee met haar hoge golven, en we hebben afgesloten met een prachtige zonsondergang.
Día 2 en San Juan del Sur.
Llegamos ayer por la tarde a San Juan del Sur, un pintoresco pueblo surfero. Como no me he sentido muy bien, ayer nos lo tomamos con calma. Afortunadamente, nos hospedamos en una casa increíble con piscina; a Sofía le encantó y ¡se tiró al agua de una!
Hoy (domingo) pasé toda la mañana durmiendo, pero por la tarde ya tenía fuerzas para acompañar al resto a la playa. Sofía y Martijn disfrutaron mucho del mar y sus grandes olas, y cerramos el día con un atardecer espectacular.
Cristel:3 augustus 2026Ooh wat balen dat je ziek bent geworden. Helaas zit er dan niets anders op dan je daarbij neetleggen. Gelukkig gaat het weer iets beter en heb je weer een halve dag iets mee kunnen doen. Hopelijk snel weer de oude. Beterschap!